Direlse


De mens zie ik als een eenheid. Met een lichamelijke, psychische en geestelijke kant. Deze zijn niet te scheiden, beïnvloeden elkaar. Mijn zestien jaar zendings- en ontwikkelingswerk in binnen- en buitenland, waarvan de eerste jaren als single, is een schat aan ervaring. Omtrent mensen- en culturele kennis, psychopastorale hulpverlening en cross culturele counselling.

Sinds de keuze van counselling mijn beroep te maken, volgde de HBO opleiding Stresscounsellor. Dit maakt dat ik Registercounsellor ABvC® ben, en dat Levenoverhoop geregistreerd staat bij Stichting Hoger Onderwijs Nederland middels de Registeropleiding Psychosociale Basiskennis. Jaarlijks volg ik met interesse trainingen en cursussen, zoals Ontstressen, Hoog Sensitieve Personen, Crisiscounseling, Professioneel Begeleiden bij Verlies van Gezondheid, EMDR, Begeleiden bij Verlies en Rouw, De Overgang, PTSS, Dementie.

Eigen doorleefde processen maken het geheel tot een waaier aan kennis, expertise en ervaringsdeskundigheid. Voor jou mijn begeleiding op maat, ook online.