Recensies

Ik wilde iets anders met mijn werk gaan doen, maar kwam er zelf niet goed uit wat ik anders wilde en wat bij mij paste. Direlse heeft mij geholpen dit duidelijk te krijgen waardoor ik nu vol vertrouwen de volgende stap heb kunnen maken!


I’m really happy with the help I got! I recommend it!


Dit was mijn eerste contact met een psychosociale hulpverleenster en was een goede ervaring omdat ik aan een betrouwbaar iemand mijn verhaal kwijt kon. Er werd goed naar me geluisterd en door de reflectie en feedback die ik kreeg, werden mij bewustwording, handvaten en eyeopeners gegeven waardoor ik zelf tot conclusies kwam die ik anders niet zo snel had ontdekt.


Erg lieve vrouw met een passie om je echt te helpen.


Individueel en als echtpaar zijn wij weer goed op weg geholpen.


Deskundige hulp, vriendelijk en doelgericht.


Je wordt serieus genomen ten aanzien van de problematiek en er wordt goed geluisterd. Dit doet je goed. Direlse komt rustig over, wat vertrouwen schept.


Direlse is toegankelijk, rustig, stelt de juiste vragen, en werkt duidelijk vanuit een christelijke achtergrond. Ik heb mij erg op mijn gemak gevoeld, en ben zeker goed geholpen. Ik zou ook anderen naar haar verwijzen aangezien zij professioneel opgeleid is en ook op veel terreinen ervaring heeft.


Ik ben zeer deskundig geholpen. Ik werd op mijn gemak gesteld en er werd niet alleen naar mij geluisterd maar ik kreeg ook duidelijk en relevant advies.