Recensies

Het kan best wel een stap zijn om contact op te nemen met een hulpverlener en ik vond het ook best spannend. Maar echt, zet de stap! Direlse stelt je gelijk op je gemak en ze is heel deskundig. Alles is in overleg, zoals het aantal gesprekken en een gebed aan het einde van de sessie (wat ik zelf echt prachtig vond).


Ik heb 15 gesprekken gehad met Direlse. Vanaf het eerste gesprek kwam ik direct tot rust en voelde ik me gehoord. Direlse bereidt zich altijd goed voor op de gesprekken met goede diepe vragen. Ze biedt de ruimte om mijn eigen verhaal te vertellen. Daarnaast haalt ze de juiste punten eruit waarin zij ziet dat diepgang relevant is. Ik zou haar zeer zeker aanbevelen als counsellor.


Ik heb de counseling van Direlse als heel positief ervaren. Direlse biedt een liefdevol luisterend oor. Ze voelt goed aan wat wel en wat niet en stelt de juiste vragen. Richting het einde hebben we middels een stappenplan concreet iets op papier gezet wat alles heel inzichtelijk maakt. En heel fijn dat ook de geestelijke verbinding er is en af te kunnen sluiten met gebed!


Door mijn contact met Direlse merk ik een enorm verschil met hoe ik in het leven sta. Ze heeft een liefdevolle benadering, veel compassie en tact, duidelijke communicatie en veel kennis. Ik zou een ieder die om wat voor reden dan ook vast zit met een situatie of bepaalde gedachtes aanraden om contact met haar op te nemen.


Het is erg fijn om in gesprek te zijn met Direlse. Ik voel me op mijn gemak en ik kan mijn grenzen goed bij haar aangeven. Ze is erg meelevend en bemoedigend. Ik zou haar zeker aanbevelen bij anderen!


Ik wilde iets anders met mijn werk gaan doen, maar kwam er zelf niet goed uit wat ik anders wilde en wat bij mij paste. Direlse heeft mij geholpen dit duidelijk te krijgen waardoor ik nu vol vertrouwen de volgende stap heb kunnen maken!


I’m really happy with the help I got! I recommend it!


Dit was mijn eerste contact met een psychosociale hulpverleenster en was een goede ervaring omdat ik aan een betrouwbaar iemand mijn verhaal kwijt kon. Er werd goed naar me geluisterd en door de reflectie en feedback die ik kreeg, werden mij bewustwording, handvaten en eyeopeners gegeven waardoor ik zelf tot conclusies kwam die ik anders niet zo snel had ontdekt.


Erg lieve vrouw met een passie om je echt te helpen.


Individueel en als echtpaar zijn wij weer goed op weg geholpen.


Deskundige hulp, vriendelijk en doelgericht.


Je wordt serieus genomen ten aanzien van de problematiek en er wordt goed geluisterd. Dit doet je goed. Direlse komt rustig over, wat vertrouwen schept.


Direlse is toegankelijk, rustig, stelt de juiste vragen, en werkt duidelijk vanuit een christelijke achtergrond. Ik heb mij erg op mijn gemak gevoeld, en ben zeker goed geholpen. Ik zou ook anderen naar haar verwijzen aangezien zij professioneel opgeleid is en ook op veel terreinen ervaring heeft.


Ik ben zeer deskundig geholpen. Ik werd op mijn gemak gesteld en er werd niet alleen naar mij geluisterd maar ik kreeg ook duidelijk en relevant advies.